Co má společného konopí a čokoláda
Jiní vědci ovšem varují, že podobné konečné závěry jsou předčasné, protože neexistují záznamy o tom, že se čokoládové cannabinoidy udržují v těle dostatečně dlouho a vyskytují se v dostatečně vysokých koncentracích, aby to bylo nějak významné. Mluvčí Institutu duševního zdraví odhaduje, že člověk by musel naráz sníst čokoládu v množství odpovídajícím dvaceti procentům jeho tělesné hmotnosti, aby na sobě pocítil nějaké psychoaktivní účinky, to znamená, že by se mu udělalo nevolno dlouho předtím, než by pocítil euforii.
Cannabis je tudíž jasně stále nejlepším zdrojem přírodních cannabinoidů. Nese to s sebou otázky o tom, odkud naše těla berou sloučeniny důležité pro naše fyzické i duševní zdraví a jakou roli hrají potraviny v udržování naší chemické rovnováhy.
A pozor, jednoho dne možná PDFA označí za odrazovou drogu nikoli marihuanu, ale čokoládu.
Zdroj: Chris Conrad - Konopí pro zdraví, nakladatelství Pragma
Komentáře
Ps asi ste pozanali ze trosku to nedava smzyl co pisu
na ja skunky to je sila
Pan.wu
http://www.marihuana.cz/
Přiznání bývalého ředitele velké farmaceutické společnosti
John Virapen - Nežádoucí účinek: SMRT "Podplatil jsem jednoho švédského profesora, abych urychlil registraci léku Prozac ve Švédsku," říká John Virapen. Tato kniha vypráví pravdivý příběh o korupci, podplácení a podvodech. Napsal ji bývalý ředitel farmaceutického koncernu Eli Lilly & Company Dr. John Virapen, který zná interní praktiky a postupy používané ve farmaceutických gigantech. Za 35 let svého mezinárodního působení odpovídal za marketing několika léčiv. Všechna měla nežádoucí účinky. John Virapen šel s pravdou ven a předkládá vám knihu plnou malých tajemství, o kterých jste se vlastně nikdy neměli dozvědět.
http://gnosis9.net/obchod/?john-virapen,257
- Odpovědět
Pošli odkaz