Zpráva o stavu

Doktorka.cz nabíhá na nový systém. Prosím omluvte dočasnou zhoršenou dostupnost služeb. Děkujeme!

2 plátky z tuňáka, 1 malá cibulka, 1 lžička sladké papriky, 2/4 lžičky pálivé papriky, olivový olej, mořská sůl.

Tuňáka marinujeme v olivovém oleji spolu s jemně pokrájenou cibulkou a oběma paprikami. Vše rychle orestujeme na rozpáleném oleji, osolíme a podáváme s rajčatovým salátem.

Ingredience: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><br><table><thead><tbody><tr><td><sub><sup>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <em><i><br><br />
  • Non-latin text (e.g., å, ö, 漢) will be converted to US-ASCII equivalents (a, o, ?).
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Reklama

Reklama