Zpráva o stavu

Doktorka.cz nabíhá na nový systém. Prosím omluvte dočasnou zhoršenou dostupnost služeb. Děkujeme!

hrst širokých rýžových nudlí, 1 lžíce krevet, 1 artyčokové srdíčko, 1 loupané rajče,1 lžíce olivového oleje, 1 stroužek česneku, petrželová nať, zelený pepř, mořská sůl.

Na pánev s olejem dáme stroužek česneku a vyloupané krevety, zamícháme a necháme chvíli dusit. Artyčokové srdíčko velmi jemně pokrájíme, z pánve vyjmeme česnek a vložíme srdíčko. Dále přidáme oloupané a rozmačkané rajče i se šťávou a necháme na mírném ohni dusit tak dlouho, dokud se tekutina nevydusí a nevznikne hustá omáčka, do které dáme horké uvařené nudle. Osolíme, opepříme a navrch posypeme sekanou petrželkou.

Ingredience: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><br><table><thead><tbody><tr><td><sub><sup>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <em><i><br><br />
  • Non-latin text (e.g., å, ö, 漢) will be converted to US-ASCII equivalents (a, o, ?).
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Reklama

Reklama