125 g platýzových filetů,
šťáva z půlky citrónu,
bílý pepř, sůl,
petrželová nať,
50 g čerstvých žampiónů,
3 lžíce bílého vína,
1 lžička bílé instantní omáčky,
30 g rýže natural.
Filety opláchneme, rozřízneme po délce a pokapeme citrónovou šťávou. Nakrájenou petrželku a houby nasypeme na rybu, osolíme a opepříme. Filety srolujeme a propíchneme párátkem, uložíme je do ohnivzdorné mísy, zalijeme bílým vínem a zbylou citrónovou šťávou a dáme zapéci. Zároveň uvaříme rýži. Prášek na omáčku okořeníme kari a omáčku zavaříme. Uvařenou rýži smícháme s nakrájenou petrželkou a solí a podáváme ji jako přílohu k rybě s omáčkou.
Ingredience:
Přidat komentář