Zpráva o stavu

Doktorka.cz nabíhá na nový systém. Prosím omluvte dočasnou zhoršenou dostupnost služeb. Děkujeme!

Suroviny: převařená čočka, vločka, 3vejce, polohrubá mouka (možno přidat celozrnnou mouku), mléko, másla, 1lžíce oleje, 4-5stroužků česneku, cibule, kečup, sůl, pepř, majoránka, kari


Postup:

Na másle a oleji osmahneme cibulku, kari, česneku, přidáme kečup a čočku. Mírně osmahneme a zalijeme malým množstvím vody a osolíme (voda se musí vyvařit). Uvařenou čočku necháme vychladnout a umeleme spolu s vločkami (2 díly čočky a 1 díl vloček). Přidáme další 2-3stroužky česneku. Vypracujeme těsto jako na bramboráky (mléko, mouka, vejce, majoránka, pepř, sůl dle potřeby).

Vysmažíme klasickým způsobem na oleji.

Doporučujeme podávat se sladkokyselým zelím.

Ingredience: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><br><table><thead><tbody><tr><td><sub><sup>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <em><i><br><br />
  • Non-latin text (e.g., å, ö, 漢) will be converted to US-ASCII equivalents (a, o, ?).
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Reklama

Reklama