Zpráva o stavu

Doktorka.cz nabíhá na nový systém. Prosím omluvte dočasnou zhoršenou dostupnost služeb. Děkujeme!

1 makrela,1 menší cibule, 5 oliv,1 větší rajče, olivový olej, mořská sůl, 1/2 dl kvalitního červeného vína.

Makrelu očistíme, na alobalu potřeme olivovým olejem, prosolíme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, zabalíme a necháme v lednici 12 hodin odležet. Před přípravou makrelu vyjmeme a spolu s cibulí prudce opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme na kolečka nakrájené rajče, odpeckované a pokrájené olivy, zalijeme červeným vínem a necháme krátce podusit pod pokličkou. Podle potřeby mírně podlijeme vodou.

Ingredience: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><br><table><thead><tbody><tr><td><sub><sup>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <em><i><br><br />
  • Non-latin text (e.g., å, ö, 漢) will be converted to US-ASCII equivalents (a, o, ?).
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Reklama

Reklama