filet z lososa,

červená a žlutá paprika,

cibule,

jogurt,

kečup,

bílé víno,

ořechový olej,

sůl, pažitka,

citrónová šťáva,

 rybí vývar

 

Fáš:

candát,  veka, cibule,

 bílek, smetana, sůl.

 

Z mletého candátího masa, veky, bílku, smetany a soli vyrobíme fáš. Vykostíme lososa a stáhneme z kůže. Posolíme, pokapeme citrónem, nakrájíme na plátky a obalíme do fáše. Posypeme pažitkou a zabalíme do alobalu. Vaříme ve vodě na mírném ohni asi 25 minut. Připravíme omáčky. Červenou omáčku připravíme tak, že na oleji osmahneme cibuli, přidáme kečup a pokrájenou červenou papriku, rozvaříme, rozmixujeme a zahustíme jogurtem. Žlutou omáčku vyrobíme obdobně ze žluté papriky, kečup nahradíme vínem. Rybu podáváme s opečenými brambory, teplou zeleninou a přelijeme omáčkami.

Ingredience: 

Přidat komentář

Reklama

Reklama