Tatarský biftek z rostlinného masa ROBI

Postup je následující: - pro 4 dospělé osoby necháme rozmrazit jeden balíček ROBI masa mletého (1/2 kg), dáme do mixéru s trochou studené vody a trochou olivového oleje, při mixování přidáváme postupně 1 větší cibuli, pár stroužků česneku (ne moc, tatarák budeme jíst s počesnekovanými topinkami), sůl, pepř, kmín, mletou červenou papriku, chili, vše po malých dávkách a průběžně ochutnáváme, dále opatrně sojovou omáčku, hořčici a kečup (opatrně proto abychom udrželi tužší kašovitou strukturu - ne omáčku !). Namažeme na, nebo přijídáme k dobře načesnekovaným topinkám. Topinky z obyčejného chleba smažené na oleji, nebo z Finského chleba v toustovači (pro ty, kteří nechtějí topinky mastné). Zapíjíme Gambrinusem, nebo červeným Vavřincem.
Mňam !!
Váhové množství ingrediencí ?
Každý dle vlastní chuti, hlavně "přiměřeně", jak říkal pan Werich.
Tento recept nám zaslal pan Fatman z Českých Budějovic.
zdravizpasaze.infocity.cz